Fell in a Hole

Fell in a Hole

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Αντισυμβατικά sexy! | Κεφάλαιο: "Άντρες"


Εντάξει, μεταξύ μας, δεν είμαστε όλοι τόσο τυχεροί να γεννηθούμε με τα αψεγάδιαστα γονίδια των αδερφών Hemsworth.
Βασικά, ούτε καν ο μεγαλύτερος αδερφός των Hemsworth, Luke,δεν έχει γεννηθεί με τα ίδια αψεγάδιαστα γονίδια που έχουν κληρονομήσει οι Chris και Liam. Παρόλα αυτά, συμφωνούμε όλοι ότι η τελειότητα και η αψεγαδιαστότητα (δικιά μου λέξη, υπάρχει θέμα;) δεν είναι το παν σε αυτή τη ριμάδα τη ζωή; Συμφωνούμε και μ'αρέσει!

Οπότε, μπορούμε τώρα να τσεκάρουμε μερικά sexy αρσενικά σειρών, με φανατικό κοινό, που μπορεί εμφανισιακά για κάποιους να ανήκουν στους μέτριους.

1. Benedict Cumberbatch - "Sherlock"


Ο άνθρωπος με το δύσκολο όνομα και το ιδιαίτερο πρόσωπο. Όλοι εκθειάζουν την υποκριτική του ικανότητα αλλά πολλοί είναι εκείνοι που τον θεωρούν μέχρι και άσχημο. Προσωπικά τον θεωρώ πολύ σέξι και η χροιά της φωνής του είναι απίστευτη!

2. Andrew Lincoln και Norman Reedus - "The Walking Dead"


Δύο μεσήλικοι άντρες, με γκριζαρισμένο μαλλί, συνήθως βουτηγμένοι στο αίμα και στη λάσπη, ίσως να μην θεωρούνται ο ορισμός του "σέξι". ΚΙ ΟΜΩΣ! Το γυναικείο (και όχι μόνο) κοινό παραληρεί για τα γαλάζια μάτια και την Βρετανική προφορά του Andrew και το ατημέλητο μαλλί του Norman.

3. Joshua Jackson - "Fringe"


Ένας ηθοποιός που όταν τον βλέπεις σου βγάζει αυτό το γούτσου-γούτσου, ένας άνθρωπος-χνουδωτό αρκουδάκι. Όμως, επί εποχή Fringe, όλες θέλαμε ένα Peter Bishop στο πλάι μας και ξεροσταλιάζαμε!

4. James Marsters - "Buffy the Vampire Slayer & Angel"


Μακριά μαύρη καμπαρντίνα, ξανθό πλατινε μαλλί, έντονα ζυγωματικά και ωραία βαριά φωνή (τραγουδάει κιόλας λεμε!). Ο ορισμός του anti-hero στη σειρα βρικολάκων των '90s. Κι αν μέχρι τώρα δεν σου ακούγεται κάτι σέξι, κάτσε δες την σειρά και θα καταλάβεις.

5. Dylan O'Brien - "Teen Wolf"


Το παιδί της διπλανής πόρτας, (μεταφορικά, γιατί αν έμενε στην διπλανή πόρτα όλο θα μου τελείωνε η ζάχαρη) σίγουρα όχι ο πρώτος που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς "σέξι αρσενικό". Ούτε ο ίδιος δεν φαντάστηκε ποτέ την επιτυχία που θα είχε στο γυναικείο κοινό. Δεν θεωρεί τον εαυτό του σέξι και ίσα ίσα πιστεύει πως είναι απίστευτα awkward. Εγώ είμαι εδώ για να τον διαψεύσω πανηγυρικά.