Fell in a Hole

Fell in a Hole

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Αρσενικά "made in Latin America".



Θυμάσαι τότε στα παιδικά σου χρόνια που, εκτός από Disney, είχες δει ότι σειρά είχε παίξει η Thalia, ότι teen σειρά υπήρχε τύπου "Τσικιτίτας", "Ατρόμητους" και "Ανυπότακτες Καρδιές" (ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!!) και ήσουν χαρούμενος άνθρωπος; Εγώ δεν έχω μεγαλώσει ακόμα , συνεχίζω να βλέπω τέτοια. Έτσι, σου βρήκα μερικούς ηθοποιούς που έχουν παίξει σε ισπανοφωνες σειρές κι έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Αμερικάνικη τηλεόραση.


1. Alfonso "Poncho" Herrera



Τον είδαμε στη σειρά "Sense8", στον ρόλο του Hernando Fuentes, ενός gay καθηγητή καλών τεχνών. Επίσης τον είδαμε στην σειρά "The Exorcist" στον ρόλο του Father Tomas. Αυτό που δεν είναι γνωστό για εκείνον είναι ότι ο, γεννημένος στο Μεξικό, Alfonso έγινε διάσημος μέσα από την σειρά "Rebelde", που είναι ένα remake της σειράς "Rebelde Way ("Ανυπότακτες Καρδιές" με βάση την ΕΡΤ1...) στον ρόλο του Miguel Arango.

→ Fan fact: η original version ήταν η Αργεντίνικη, αυτή δηλαδή που προέβαλε η ελληνική τηλεόραση. Υπάρχουν άλλες 6 version ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών είναι και μια ελληνική *αποτυχημένη* απόπειρα με τίτλο "Γ4". Οι υπόλοιπες versions είναι: 

Αργεντινή: Rebelde Way - 2002-2003
Μεξικό: Rebelde - 2004-2006
Ινδία: Remix - 2004-2006
Πορτογαλία: Rebelde Way - 2008-2009
Ελλάδα: Γ4 - 2008-2009
Χιλή: Corazón Rebelde - 2009
Βραζιλία: Rebelde - 2011-2012

2. Juan Pablo Raba


Κάποιοι παίζει και να τον θυμάστε από την σειρά "Mi Gorda Bella", ή σε μετάφραση του STAR (συγνώμη!!!) "Βαλεντίνα, έρωτας Χ-Large". Ήταν ο χαρακτήρας του Orestes Villanueva που ανέδειξε τον, Αργεντίνικης καταγωγής, ηθοποιό, ο οποίος πλέον έχει στο βιογραφικό του συμμετοχές σε σειρές όπως το "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D", το "Narcos" αλλά και σε ταινίες όπως το "The 33" στο πλευρό του Antonio Banderas, βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Αναμένουμε κι άλλες δουλείες του σύντομα.

3. Aaron Diaz



Την ημέρα που ανακοινώθηκε πως ο Μεξικανός Aaron θα παίξει στη σειρά "Quantico" τον χαρακτήρα του Leon Valez, το παράδοξο είναι ότι μόλις τελείωνα την μεξικάνικη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε με τίτλο "Tierra de Reyes". Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το πλάνο που σας παραθέτω, δεν ήταν δύσκολο να τον καψουρευτώ.

4. Jaime Camil



Ο Άνθιμος Ανανιάδης του Μεξικού, ο Jaime έγινε πολύ αναγνωρίσιμος μέσα από τον χαρακτήρα του Αλέξη Μαντ..εεε του Fernando Mendiola στη σειρά "La Fea Mas Bella", σειρά από την οποία γεννήθηκε και η δικιά μας "Μαρία, η άσχημη". Σήμερα πρωταγωνιστεί στη σειρά "Jane, the Virgin" που επίσης έχει Λατινοαμερικάνικη προέλευση (ποιος δεν έχει πει αστείο με την Χουάνα την Παρθένα;!).

5. William Levy


Για το τέλος άφησα τον William, ο οποίος δεν έχει παίξει σε σειρά αλλά προτίμησε τον Αμερικάνικο κινηματογράφο. Γεννημένος στην Κούβα της Havana (Havana uh na na ♪♫), ο William έγινε γνωστός στην χώρα μας μέσω της σειράς "Cuidado con en Angel", "Προσοχή στον Άγγελο" η κανονική μετάφραση, "Μαρία, Άγγελέ μου" η μετάφραση του STAR (άντε πες εσύ τώρα!). Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει στις ταινίες "Resident Evil: The Final Chapter" και "Addicted" ενώ έπαιξε στο πλευρό της Jennifer Lopez στο βίντεο κλιπ της για το τραγούδι "Into You".

Για ο τέλος σας φύλαξα τα "ευχάριστα". Κορίτσια, είναι ΌΛΟΙ παντρεμένοι με παιδάκια. Χαρούμενη Κυριακή.