Fell in a Hole

Fell in a Hole

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

The Walking Dead 8x08 | Thoughts, stuff and thungs...


Οκ, όλα πήγαν κατά διαόλου. Όλα.

Ξεκινώντας το επεισόδιο με το flashback των Rick και Carl, μου ερχόταν συνεχώς στο μυαλό ένα επεισόδιο από πέρσι. Ένα επεισόδιο που ο Carl είχε κρυφτεί σε ένα φορτηγό των Saviors, ξεπάστρεψε μερικούς και πήγαινε απευθείας για τον Negan. Και αναρωτιέμαι τώρα από μέσα μου "Διπλή προσωπικότητα άραγε;". Γιατί όχι, εμείς ρατσιστές δεν είμαστε, όλους τους δεχόμαστε.

To Kingdom έπεσε, το Hilltop ευτυχώς όχι. Η Maggie έχει μπει σε πλήρη savage mode, έστειλε στους Saviors το φέρετρο με τον δικό τους μέσα λέγοντάς τους ότι έχει άλλους 38 δικούς τους. Go girl! Τελικά καλά έκανε και τους κράτησε ζωντανούς θα χρειάζονται σε τέτοιες περιστάσεις.

O Eugene είχε επιτέλους το δικό του redemption arc, πόσο ΔΕΝ με νοιάζει, γιατί έπρεπε πρώτα να βοηθήσει τον Negan κι αφού δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια να συνειδητοποιήσει ότι κάτι κάνει λάθος.

Σεναριογράφοι: Τι θα κάνουμε εμείς;; Θα βάλουμε τον μεγαλύτερο fan favorite χαρακτήρα να κάνει μια μαλακία και μετά, μην τυχόν και τον αντιπαθήσει το κοινό, θα πούμε ότι δεν έφταιγε και ότι θα ρίξουμε την μαλακία σε έναν χαρακτήρα που είναι ήδη μισητός από το κοινό. Ε; Τι λέτε;
Εγώ: Χμμμ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Ρε σεις αλήθεια σταματήστε κάπου :P Ας κάνει μια μαλακία και ο Daryl κι ας μην είναι δικαιολογημένος. Κανείς δεν είναι τέλειος, σταματήστε να προσπαθείτε να μας περάσετε ότι ο Daryl είναι. Και don't get me wrong, μου αρέσει ο Daryl, αλήθεια. Αλλά είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν είναι αλάνθαστος Θεός. Πρώτα το redemption arc με το ότι έφταιξε στον θάνατο του Glenn και τώρα αυτό;! Υπάρχει ένα σχέδιο και όταν δεν το ακολουθείς υπάρχουν συνέπειες. Είναι ένα ωραίο μάθημα και για τον θεατή αυτό, αφήστε το το ρημάδι να το μάθει.

Πολύ συγχώρεση έπεσε σε αυτό το επεισόδιο οπότε έπρεπε να βάλουμε στο παιχνίδι και τον "αγαπημένο" μου Dwight. Οκ, whatever το δέχομαι. Ήταν βοηθητικός δεν μπορώ να πω. Αλλά αυτήν με το τατουάζ-barcode από σούπερ μάρκετ τι καθόταν και την κοιτούσε δύο ώρες; Ρίξ'της όπως είναι ρε φίλε.

Εξαιρετική σκηνή μάχης μεταξύ Rick και Negan, με αποκορύφωμα το "Don't touch her" του τελευταίου, αναφερόμενος στην Lucille. Μου αρέσει πολύ η δυναμική αυτών των δύο όταν βρίσκονται στην ίδια σκηνή. Ηθοποιάρες εννοείται!

Για το τέλος άφησα τον Carl. Ένα μεγάλο κεφάλαιο της σειράς που ήρθε η στιγμή να κλείσει. Τον είδαμε να μεγαλώνει μέσα στην σειρά, μας εκνεύρισε αλλά τις περισσότερες φορές μας έκανε να φωνάξουμε "ΝΑΙ, ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!!". Ο μεγάλος αδερφός, έτοιμος να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την αδερφή του, το παιδί που αναγκάστηκε να αποτελειώσει την μητέρα του. Ένα παιδί που δαγκώθηκε πριν από πολλές ώρες και το κράτησε κρυφό, πρότεινε στον Negan να σκοτώσει εκείνον ξέροντας πως έτσι κι αλλιώς η ζωή του θα τελείωνε σύντομα. Πέθανε σώζωντας έναν άλλον άνθρωπο. Rest in peace Carl Grimes. You'll be remembered <3