Fell in a Hole

Fell in a Hole

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

"Crisis on Earth-X" | Κάτι σαν review...


What a day to be alive, φίλοι μου! Κάθε φέτος και καλύτερα, οι σειρές του DCU κάνουν μαθήματα για το πως πρέπει να γίνεται ένα crossover που σέβεται τον εαυτό του. Αλήθεια απορώ πόσο ακόμα μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο τις επόμενες σεζόν.

Οι ήρωές μας λοιπόν, ετοιμάζονται να παρευρεθούν στον γάμο της Iris και του Barry. Παρόλο που δε μου αρέσουν καθόλου σαν ζευγάρι, ομολογώ ότι ο γάμος τους ήταν ειδυλλιακός στα μάτια μου, με αποκορύφωμα το τραγούδισμα της Kara. 


Όλα αυτά πριν την εισβολή των Ναζί φυσικά! Ένα πολύ ενδιαφέρον storyline, σίγουρα πολλοί άνθρωποι έχουν σκεφτεί πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν οι Ναζί κυριαρχούσαν στον κόσμο. Φυσικά δεν αρκούσε αυτό, έπρεπε οι κεντρικοί μας κακοί να είναι οι σωσίες του Oliver και της Kara, καθώς και ο Eobard Thawne. 

Φτάνουν ο γενικούρες όμως:

- Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν σαν romance η Alex με την Sara. Ήταν πάρα πολύ δυναμικές εν δράση, πολύ ωραίες οι σκηνές μάχης τους, αλλά θεωρώ πως ένα απλό team up θα ήταν αρκετό.


- Θύμωσα πολύ με την Felicity που φέρθηκε έτσι στον Oliver, αλλά στην πορεία κατά κάποιον τρόπο την κατάλαβα. Πυροβολήθηκε, έμεινε ανάπηρη, έμαθε ότι ο μέλλοντας σύζυγός της έχει ένα παιδί και γενικά ήρθαν τα πάνω-κάτω στη ζωή της. Βέβαια δεν μπόρεσε να αντισταθεί και πολύ στον Oliver και, μεταξύ μας, ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ;;;; *Αααα ρε Στέφανε με το παπιγιόν σου*


- Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι το ταλέντο του Tom Cavanagh δεν έχει όρια. Ο άνθρωπος έχει παίξει 254752552 διαφορετικές εκδοχές του χαρακτήρα του και όλες άρτια. Καμιά φορά ξεχνιέμαι ότι είναι ένας ηθοποιός!
- Μου άρεσε επίσης η απόδοση της Earth-X Kara. Η Melissa έκανε τρομερή δουλειά.


- Αυτός που δεν είχε και ιδιαίτερη διαφορά ήταν ο Oliver και όχι λόγω της ικανότητας υποκριτικής του Stephen :P


- Πόσο πόνεσε να βλέπω τον Tommy να πεθαίνει και πάλι... Κι ας ήταν villain.


- Όταν εμφανίστηκε η Green Arrow Team τσίριξα!

- Όταν εμφανίστηκαν οι Legends τσίριξα!


- Όταν εμφανίστηκε ο Leo Snart τσίριξα!


- Γενικά τσίριζα με κάθε χαρακτήρα που εμφανιζόταν.
- Πόσο γαμάτος ο Russel Tovey στον ρόλο του Ray Terrill, μακάρι να τον ξανά δούμε!


- Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πεθάνει ο Martin. Ήταν ένας χαρακτήρας αρκετά ουδέτερος για μένα αλλά τόσα επεισόδια στο LoT είχαμε το storyline όπου έψαχναν τρόπους να απενεργοποιήσουν τον Firestorm. Τώρα που το βρήκαν, απλά σκοτώνουν τον χαρακτήρα; Δεν ξέρω, είναι κρίμα. #RIP


- Ο Barry τι άλλο περιμένει να κάνει ο Thawne για να τον σκοτώσει; Πόσο μαζοχισμός πλέον που ανυπομονεί κιόλας να τα ξανά πουν; Τον κοσμάκη που πεθαίνει τζάμπα δεν τον σκέφτεται κανείς; Ενώ ο Oliver, μπαμ και κάτω! (έτσι απλά μωράκι μου φευγάτο...)


- Παντρεύτηκε που λέτε το Westallen, παντρεύτηκε και το Olicity με την ευγενική χορηγία του John Diggle, aka του μεγαλύτερου Olicity shipper στην ιστορία και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς...άστο καλύτερα!


- Κάπου διάβασα ότι η σερβιτόρα που μίλησε στον Barry στην Εκκλησία είναι κόρη δική του και της Iris και είναι Speedster.


- Κάθε σκηνή όπου δυναμικές γυναίκες έκαναν team up με έκανε να νιώθω τόσο περήφανη!


- Ο Wally ανύπαρκτος φυσικά, τον ξαπόστειλαν άρον άρον. Κρίμα γιατί είχε να δώσει πιστεύω πράγματα.


Προσπαθούσα να σκεφτώ ποιος ξεχώρισε σε ολόκληρο το crossover και η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να σκεφτώ έναν. Θεωρώ ότι ακόμα και πιο "δευτερεύοντες" χαρακτήρες έλαμψαν. Ανυπομονώ να δω τι θα μας ετοιμάσουν του χρόνου πραγματικά.