Fell in a Hole

Fell in a Hole

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Τετραήμερο στο Comic-Con 2017 του San Diego || Τα highights!


Αν το συγκεκριμένο τετραήμερο είσαι οπουδήποτε αλλού εκτός από το San Diego, καταλαβαίνεις την έννοια της ζήλιας και του βαθύ πόνου! Ένας επίγειος παράδεισος για τους φανατικούς των σειρών, των κόμικς και των ταινιών.  Πολλά ήταν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων ήμερων. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά που ξεχώρισαν:


  • Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους fans του Teen Wolf όταν στη σκηνή του panel των ηθοποιών εμφανίστηκε ξαφνικά ο Dylan O'Brien! Ο ηθοποιός, που έχει ξεχωρίσει στη σειρά με τον χαρακτήρα που υποδύεται, δε θα μπορούσε να μην ξεκλέψει λίγο χρόνο από το επιβαρυμένο πρόγραμμά του και να μην δώσει το παρόν στο τελευταίο panel της σειράς.

  • Έκπληκτοι όμως έμειναν και οι fans του Outlander αφού μετά το τέλος του καθιερωμένου panel είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν σε πρώτη μετάδοση το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν της σειράς. 
  • Ο Stephen Amell πρωταγωνιστής στη σειρά Arrow, απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο ανεκτίμητης αξίας άνθρωπος είναι όταν κατά την διάρκεια του panel των ηθοποιών ένα κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο τον ρώτησε αν θα επανακυκλοφορήσει την καμπάνια του Fuck Cancer κι εκείνος της απάντησε πως θα κυκλοφορήσει σίγουρα κάποια καμπάνια, την ρώτησε αν θα έρθει και πάλι του χρόνου κι όταν εκείνη του απάντησε πως έτσι νομίζει, ναι, εκείνος της έδωσε το κολιέ του με σκοπό να βρεθούν του χρόνου και να του το επιστρέψει. Δείτε το απόσπασμα:
  • Το cast της σειράς Supergirl και κυρίως ο Jeremy Jordan, κατέρριψε...τραγουδιστά, οτιδήποτε ερωτικό μεταξύ της Kara και της Lena λέγοντας πως είναι μόνο φίλες και τίποτα παραπάνω. Αυτό εξόργισε τους SuperCorp φανατικούς οι οποίοι φυσικά και έσπευσαν να απειλήσουν τον Jeremy και να του γεμίσουν τα social media με σχόλια μίσους. Δείτε το απόσπασμα: 


  • Ο Travis Fimmel των Vikings, έκανε εμφάνιση-έκπληξη στο panel των ηθοποιών μιας και [SPOILER!!!!!!!!!] ο χαρακτήρας του στη σειρά έχει πεθάνει και δεν ήταν καλεσμένος στο φετινό SDCC. Δείτε το αστείο βίντεο: 

  • Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον 8ο κύκλο του The Walking Dead και τα τελευταία δευτερόλεπτα άφησαν άφωνους τους φανατικούς θαυμαστές τις σειράς είτε βρίσκονταν στο panel είτε όχι. Μιλάμε για time jump ή μήπως η θεωρία πως ο Rick είναι τόσο καιρό σε κώμα και όλα αυτά είναι στο μυαλό του θα βγει αληθινή; 



  • Προβλήθηκε το τρέιλερ του Χριστουγεννιάτικου σπέσιαλ επεισοδίου του Doctor Who λίγη πριν την Αναγέννηση του 12ου σε 13ου Doctor που πλέον, μετά από πάνω από 50 χρόνια, θα είναι...γυναίκα. Η Jodie Whittaker έρχεται για να γράψει ιστορία! 


Αυτά για φέτος, άντε και του χρόνου!