Fell in a Hole

Fell in a Hole

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Οι top 5 villains που μισώ να αγαπώ.


Ξέρετε την φάση που έχει πάει 23:52 το βράδυ, σε πιάνει μια λιγούρα και παραγγέλνεις να φας πίτσα, αλλά αφού φας σε πιάνουν οι τύψεις κι ξεσπάς σε κλάματα γιατί έφαγες σαν να ξημερώνει zombie apocalypse;
Ε, κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ για το περιεχόμενο αυτού του άθρθου. Οι σειρές είναι η τροφή μου και οι villains είναι κάτι σαν το έξτρα κασέρι πάνω στην πίτσα. Σας πείνασα με τόσες παρομοιώσεις, φτάνει. Ας δούμε λοιπόν τους 5 αγαπημένους μου κακούς, σε τυχαία σειρά.

1. Lex Luthor - Smallville


Η νέμεσις του Clark Kent σε κάθε κόμικ, σειρά ή ταινία έχει βγει ανά τα χρόνια. Ο Michael Rosembaum έδωσε έναν αέρα στον χαρακτήρα που πραγματικά δεν ήξερε ο θεατής αν έπρεπε να τον μισήσει ή να τον λατρέψει. Άρτιος στην απόδοση, με έβαλε στο μυαλό και στην ψυχοσύνθεση του Lex από την πρώτη κιόλας σεζόν. Αγαπημένος χαρακτήρας για μένα στην σειρά, δεν έχει τυχαία μια θέση στο παρόν άρθρο.

2. Negan - The Walking Dead


Δεν ξέρω πολλά από τα comics αλλά damn! O Jeffrey Dean Morgan κάνει εξαιρετική δουλειά. Δεν γίνεται να μη σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο όταν αρχίζει τα σφυρίγματα και όταν τριγυρνάει με την Lucille στους ώμους.

3. Kai Parker - The Vampire Diaries


Ο καλύτερος κακός που πέρασε ποτέ από το Vampire Diaries! Το ταλέντο του Chris Wood, έσκασε σαν βόμβα μέσα στα μούτρα μας και ξεχάσαμε κι αυτά που ξέραμε. Χιούμορ, ψυχασθένεια, ερωτισμός, φόβος, ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά του λατρεμένου μάγου.

4. Grant Ward - Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D


Ομολογουμένως, ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες. Δίχασε το fandom, κάποιοι δεν έπαψαν ποτέ να τον λατρεύουν και κάποιοι τον στόλιζαν με κάθε λογής κοσμητικό. Προσωπικά ανήκω κάπου στη μέση με σίγουρο το ότι θα ήθελα να δω έναν ξεκάθαρα καλό Ward, όπως ήταν αυτός του Frame Work.

5. Frank Castle (Punisher) - Daredevil


Αν ψάχνεις τον ορισμό του τέλειου anti-hero σταμάτα να ψάχνεις! Δεν υπάρχει καταλληλότερος χαρακτήρας για να πάρει αυτόν τον τίτλο. Δηλώνω ευτυχισμένη που από το 2018 θα κυκλοφορήσει σειρά γραμμένη πάνω του με τίτλο "Marvel's Punisher".


Εύη.